Naar recept print
0 Maak favoriet

Quiche pompoen spinazie en walnoten 

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 5

Ingrediënten

Instructions

  1. Zet een pan met een klein laagje water op en stoom de pompoen hier 5 minuten in. Haal de pompoen en zet apart. Vet een quichevorm in. 

    Neem een koekenpan en bak de spinazie kort en knijp de goed spinazie uit. Snijd de rode ui fijn en doe de helft hiervan samen met de feta eieren, soja kookroom en bloem in een kom en mix dit goed door met een garde. Voeg daarna wat peper, zout en verse tijm toe. Vervolgens voeg daarna de spinazie en pompoen toe aan de kom en roer dit goed door elkaar. 
     
    Verdeel het deeg over de vorm en giet het mengsel in de springvorm. Snijd de walnoten een beetje fijn en strooi deze over de quiche. Bak de quiche circa 45 minuten in de oven. 

     

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *