Naar recept print
0 Maak favoriet

Quiche roquefort en peer 

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Zet de oven op 180 graden. 
     
    Doe de bloem, boter, zout, het ei in een kom en mix dit tot een mooi deeg. Het moet een stevig deeg zijn. Verpak het deeg in folie en laat het een half uurtje rusten in de koeling. 
     
    Ondertussen kun je beginnen aan de vulling. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij ze in partjes. 
     
    Klop hem met de eieren, de crème fresh en kruiden tot een gladde massa. Kruid met flink wat peper en zout. 
     
    Rol het deeg uit en leg dit in een quiche vorm van 25 cm. Prik met een vork kleine gaatjes in de bodem. 
    Leg dan de partjes peer in de vorm, voeg dan ook plakjes roquefort en schenk dan het mengsel in de vorm. Strooi nog de gehakte walnoten eroverheen. 

    Zet de quiche voor circa 25 minuten in de oven.
     
    Mocht je geen zin hebben om het deeg zelf te maken, dan kun je gerust kiezen voor een rol quiche deeg. 
     

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *