Quiche zalm met diverse groentes

Ingrediënten
Instructions
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vet een quichevorm in en rol het deeg uit. Drapeer het vel deeg voorzichtig in de vorm. Druk het aan in de onderste rand, zodat er geen lucht onder zit. Prik met een vork enkele gaatjes in het deeg.
-
Snij de zalm in blokjes en zet even weg.
-
Snij de courgette, paprika en rode ui grof. De prei en wortel in dunne ringen. De peultjes hou je in tact en snij de haricot verts in tweeën. Verdeel de groentes over de bodem, vervolgens de stukjes zalm.
-
Klop met een garde de eieren met de sojaroom, voeg flink wat peper en zout aan toe, de knoflookpoeder en de verse peterselie.
-
Schenk het eiermengsel over de hele inhoud van de quiche en laat het even insijpelen.
-
Schuif de quiche in de voorverwarmde oven en bak af in circa 35 minuten.