Oftewel gekrulde brede reepjes pasta uit Puglia. Uiteraard kun je ook andere pasta soorten gebruiken voor dit recept.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Sagne incannulate orzo broccoli spinazie roomsaus

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Kook de roosjes van broccoli kort en giet af.

  2. Zet alvast een pan met water en snuf zout op voor de pasta.

  3. Fruit de knoflook aan in een pan, vervolgens voeg je de spinazie toe en laat dit slinken. Daarna een deel van de verse basilicum. 

  4. Voeg de broccoli toe en de kruiden. Pureer de rustig de saus en laat de saus grof. 

  5. Voeg de sojaroom toe en breng op smaak met peper en zout. 

  6. Voeg tot de pasta toe en meng alles even goed door elkaar. Maak het af met gebrande pijnboompitjes en blaadjes basilicum. 


    Geniet ervan!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *