Print opties:

Sagne incannulate orzo broccoli spinazie roomsaus

Moeilijkheidsgraad Beginner
Porties 4
Ingrediënten
  • 300 gram pasta (naar keuze)
  • 1 broccoli
  • 300 gram spinazie
  • 2 teentje knoflook
  • 100 ml soja room
  • 1 tsp oregano
  • 1 tsp tijm
  • 1 handje verse basilicum
  • 1 tsp peterselie
  • 1 handje pijnboompitjes
Instructions
  1. Kook de roosjes van broccoli kort en giet af.

  2. Zet alvast een pan met water en snuf zout op voor de pasta.

  3. Fruit de knoflook aan in een pan, vervolgens voeg je de spinazie toe en laat dit slinken. Daarna een deel van de verse basilicum. 

  4. Voeg de broccoli toe en de kruiden. Pureer de rustig de saus en laat de saus grof. 

  5. Voeg de sojaroom toe en breng op smaak met peper en zout. 

  6. Voeg tot de pasta toe en meng alles even goed door elkaar. Maak het af met gebrande pijnboompitjes en blaadjes basilicum. 


    Geniet ervan!