Het romige van de burrata, de anijsachtige smaak van de venkel en friszoete bloedsinaasappel is echt een zalige combinatie! Afgemaakt met olijfolie, walnoten en dille. Geschikt voor de lunch, maar ook om als een mooi voorgerecht te serveren.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Salade van bloedsinaasappel, burrata en venkel

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 1

Ingrediënten

Instructions

  1. Snijd de schil van de sinaasappel, tezamen neem je het vliesje mee. Snijd in dunnen plakjes en zet even weg. 

  2. Was de venkel en snijd in tweeën waarbij je het harde deel eruit haalt. Snijd de venkel in blokjes. 

  3. Serveer op een mooi bord en leg de sla erop. Verdeel de plakken sinaasappel en de venkel. 

  4. Leg een bol burrata op het bord. Strooi daarna wat fijn gehakte walnoten en plukjes groen van de venkel.

  5. Maak het af met een scheutje goede olijfolie en dille. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *