Pork steak
Ingrediënten
Instructions
-
Maak de BBQ gereed voor indirect gebruik op 130 graden.
-
Zet het vlees in een BBQ rub naar keuze.
-
Leg de procureur op het rooster en sluit de deksel van de BBQ.
-
Breng het water aan de kook en doe dan de ui erbij. Laat dit 10 minuten zachtjes koken.
-
Haal de pan van het vuur en doe de boter erbij en roer totdat deze is gesmolten. Voeg dan de mosterd, azijn en worchestershire aan de sauce toe.
-
Mop na 1,5 uur de steaks met de mop sauce. Herhaal dat na een uur en draai de steaks om.
-
Mop na het omdraaien om de 30 minuten totdat de steaks gaar zijn. Hou een kerntemperatuur aan van 75 graden.
-
Haal de steaks van de BBQ en laat ze 20 minuten rusten onder een folie.
-
Na het rusten snij de procureur in dikke plakken. Enjoy!