Hachee is een klassiek Nederlands stoofpot die doorgaans wordt gemaakt met vlees, uien en kruiden. Het staat bekend om zijn rijke smaak en wordt vaak geserveerd met aardappelen of puree. Serveer lekkere groentes erbij en genieten maar!
Naar recept print
0 Maak favoriet

Hachee

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Bestrooi het vlees met bloem, zout en peper. 

  2. Verhit de boter in een stoofpan en bak het vlees aan alle kanten bruin.

  3. Voeg de uien toe en bak ze tot ze zacht zijn. Blus af met runderbouillon en voeg de laurierblaadjes (met daarin de kruidnagels geprikt) en appelstroop aan toe.

  4. Breng het geheel aan de kook en zet het vuur daarna laag. Laat het zachtjes sudderen met de deksel op de pan gedurende 3 uur of totdat het vlees lekker mals is.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *