Skillet groente lasagne
Ingrediënten
Instructions
-
Verwarm de oven op 190 graden of bereid je BBQ voor op een directe sessie op matige temperatuur (ongeveer 200°C).
-
Terwijl je wacht tot het vuur de juiste temperatuur heeft snij je de knoflook, courgette, aubergine en champions.
-
Zet een gietijzeren pan/skillet op het vuur en voeg olie toe. Als je het gerecht in de oven gaat doen, gebruik dan een koekenpan (die oven bestendig is).
-
Voeg als het warm is de courgette, aubergine en champignons toe. Voeg de kruiden toe, samen met peper en zout. Bak 4 minuten of tot ze net licht gekarameliseerd zijn. Voeg de knoflook toe en bak nog een minuut.
-
Voeg de gepelde tomaten en melk toe.
-
Breek de lasagne in 3 stukken en roer ze door de saus en zorg ervoor dat de meeste stukken onder de saus staan.
-
Kook tot de noedels al dente zijn, zeg circa 15 minuten. Als de saus te dik lijkt te worden, voeg dan water toe om het te verdunnen.
-
Roer de spinazie en de basilicum erdoor tot ze geslonken zijn in de saus.
-
Haal van het vuur en voeg geraspte mozzarella en Parmezaanse kaas toe. Plaats in de oven voor 10 minuten.
Van de BBQ gelijk op tafel!