Porties: 4 Moeilijkheidsgraad: Beginner
Naar recept print
0 Maak favoriet
Een heerlijk, smaakvol groengekleurd gerecht deze spaghetti met pesto. De pesto is op basis van spinazie, broccoli en parmezaanse kaas. Om het gerecht af te maken een super romige burrata aan toegevoegd

Spaghetti met spinazie broccolipesto

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta ‘al dente’ gaar. Blancheer in een andere pan enkele minuten de broccoli roosjes en giet af.

  2. Doe de broccoli en spinazie in een keukenmachine en maal pulserend totdat je een gladde massa hebt.

  3. Voeg de parmezaanse kaas toe en beetje bij beetje olijfolie totdat de juiste dikte ontstaat. Breng vervolgens de pesto op smaak met peper en zout.

  4. Nu de spaghetti klaar is meng de pesto er door heen, zodat het goed wordt opgenomen door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. 

  5. Serveer in een mooie schaal en maak af met een verse bol burrata. Enjoy!

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *