Porties: 4 Moeilijkheidsgraad: Beginner
Naar recept print
0 Maak favoriet
Heb je voor vanavond lekkere trek in een pasta gerecht? Dan is dit echt een topper! De toevoeging van geroosterd broodkruim geeft een mooie extra smaak. .

Spaghetti met spinazie en romige citroen ricotta saus

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Kook de pasta in een pan met kokend water al dente. Bewaar een ½ kopje pastawater en giet de pasta af. Druppel een klein beetje olijfolie over en roer erdoor, zo plakt de pasta niet.  
  2. Smelt in een koekenpan een beetje boter. Voeg paneermeel en Italiaanse kruiden toe en rooster ze goudbruin. Zet even weg. 
  3. Fruit in diezelfde pan de knoflook aan, voeg dan de spinazie toe tot het geslonken is. 

  4. Voeg van een halve citroen het sap, de rasp en ricotta toe. Roer erdoor en maak er een romig geheel van. 
  5. Voeg de pasta toe aan de pan en meng door de saus. Voeg de helft van het pastawater toe en meng alles even goed door elkaar. 

  6. Voeg de parmezaanse kaas aan toe en garneer af met broodkruim. 

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *