Spaghetti taart
Ingrediënten
Instructions
-
Verwarm de oven op 180 graden.
Leg de aubergine in een pan met kokend water en kook de vrucht 15 minuten. Haal de vrucht uit het water en snij in de aubergine in plakken. Kook intussen de spaghetti volgens bereidingswijze.
Neem een gietijzeren pan en bak met olijfolie de aubergine. Voeg wat oregano toe. Snij vervolgens de uien en voeg toe aan de aubergine. Bak dit even door en giet dan de tomaten erbij, en druk ze plat. Doe er beetje water bij en breng vervolgens de saus aan de kook (10 min).
Giet de saus over de spaghetti, voeg hüttenkäse, wat parmazaanse kaas en eieren toe, meng even alles goed door.Doe vervolgens de pasta weer terug in de gietijzeren pan, druk het aan en bak dit nog even door voor 2 minuten op matig vuur. Zet hem vervolgens in de oven circa 40 minuten.
Stort hem op een bord, rasp wat parmazaanse kaas erover en maak het af met wat rucola en scheutje balsamicoazijn.