Naar recept print
0 Maak favoriet

Stoofperen taart met vanille mascarpone room

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 6

Ingrediënten

Instructions

  1. Smelt de boter in een pannetje. Verkruimel de biscuits en maal ze in de keukenmachine en voeg de gesmolten boter aan toe.

  2. Neem een springvorm met losse bodem van 21 x 21 cm. Doe het koekmengsel in de vorm en druk het stevig aan met bijvoorbeeld een glas of lepel. Zet de vorm in de koelkast.

  3. Klop de slagroom samen met de vanillepoeder en honing op tot een stevige room.

  4. Maak de mascarpone een beetje los met een lepel en voeg deze toe aan de slagroom. 
  5. Klop voor ongeveer 10 seconden tot een egale massa. Niet te lang kloppen, anders wordt de room te slap. 

  6. Schep en verdeel de room in de vorm. 

  7. Snij de stoofpeertjes in plakken en laat het klokhuis achterwege. Verdeel en drapeer de peertjes over het mengsel. Enjoy!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *