Naar recept print
0 Maak favoriet

Tagliatelle met gehaktballetjes 

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Ingrediënten

Instructions

  1. Snij de knoflook fijn, vervolgens de paprika's en courgette in blokjes. 

  2. Meng in een kom het gehakt met ei en paneermeel, voeg flink wat peper en zout toe en kneed dit goed samen. Maak kleine porties en draai hier balletjes van te grootte van een pingpong balletje. 

  1. Verhit een beetje olijfolie in een braadpan, en fruit de knoflook aan. Voeg vervolgens de paprika en courgette aan toe. 

  1. Voeg vervolgens de tomaten toe en pureer er een gladde saus van. Breng op smaak met peper, zout en italiaanse kruiden. 

  1. Verhit olijfolie in een braadpan of koekenpan en braad de ballen hierin rondom bruin aan.

  2. Voeg de gehaktballetjes aan de saus en laat 5 minuten de smaken goed samen komen
  3. Kook intussen de tagliatelle el dente en giet het water af. 

  4. Serveer de tagliatelle met de gehaktballetjes en maak het af met verse peterselie en eventueel parmezaanse kaas. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *