Naar recept print
0 Maak favoriet

Vanille kwarktaart en vijg

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Porties: 9

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Bekleed een taartvorm met bakpapier. Verkruimel de koeken en voeg de gesmolten boter erbij. Voeg dit toe aan de bodem van de taartvorm (22 cm) en druk alles goed aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm weg in de koelkast. Week de gelatine en klop de kwark los. Klop de slagroom in een keukenmachine met de vanillesuiker, kaneel en vanille extract. Zet een pannetje op met de melk breng tot aan het kookpunt en voeg dan de gelatine al roerend er door heen. Voeg het melk mengsel aan de slagroom en schep dan de kwark er door heen. Tot slot schep alles in de taartvorm en laat voor circa 3 uur opstijven in de koelkast. Wanneer je de taart gaat serveren, snij de vijgen in partjes en decoreer de taart.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *