Naar recept print
0 Maak favoriet

Warm gerookte salade met mosterd hollandaisesaus

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 2

Ingrediënten

Instructions

  1. Smelt de boter op een laag vuurtje en laat dit afkoelen tot op kamertemperatuur.

  2. Neem de eieren en scheid het eiwit van het eigeel.

  3. Voeg het water toe aan het eigeel en klop de eigelen los.

  4. Zet de pan op laag vuur en maak al kloppend een luchtige sabayon.

  5. Voeg de gesmolten boter in delen voorzichtig toe aan het schuim en meng zachtjes. 

  6. Voeg vervolgens het citroensap eraan toe en breng op smaak met  peper en zout.

  7. Neem een schaal en verdeel de sla, dan de cherry tomaatjes en zalm er overheen. Schenk tot slot de saus er overheen. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *