Naar recept print
0 Maak favoriet

Witte chocolademousse kersen taart

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Smelt de boter in een steelpannetje en verkruimel de bastogne koek in een keukenmachine. Voeg de boter aan het koekmengsel.

    Bekleed een springvorm van 22 cm met bakpapier en verdeel het koek mengsel over de bodem.
    Week twee gelatineblaadjes in koud water. Vervolgens smelt de witte chocolade au bain-marie.
    Klop intussen de slagroom lobbig en spatel door de gesmolten chocolade heen.
    Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in een pannetje met een scheutje melk. Schenk de gelatine bij het mengsel.
    Stort het mengsel in de vorm en zet dit in de koelkast weg voor circa 3 uur om op te stijven.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *