Soep bereiden kost weinig moeite en ideaal om een bulk groenten binnen te krijgen. Zo is deze soep op basis van pompoen en wortel een lekker gevuld soepje.
Naar recept print
0 Maak favoriet

Wortel pompoensoep

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 6

Ingrediënten

Instructions

  1. Snipper de ui grof en snij de knoflook. 

  2. Verhit een scheut olijfolie in een soeppan en fruit de ui en knoflook aan, totdat de ui glazig is. 

  3. Voeg de blokjes pompoen en wortel aan de pan toe en bak dit circa 5 minuten. 

  4. Schenk het water met de blokjes bouillon erin, voeg de kruiden toe en breng het geheel aan de kook. 

  5. Haal de pan van het vuur en pureer met een staafmixer de soep bijna glad. Ik heb de soep grof van structuur gehouden. 

  6. Breng de soep op smaak met peper en zout. Maak de soep af met een scheutje room. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *